Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

În cazul în care produsele achizitionate nu  corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora prin transfer bancar in contul clientului.

Conform legii comertului electronic nr. 365/2002 orice cumparator poate returna orice produs achizitionat de pe website-ul www.confortpromo.ro în termen de maxim 10 zile din momentul achizitionarii (data de pe factura).

Pentru detalii va rugam sa contactati un reprezentant de vânzari la telefon: 0729.735.534.

Singura conditie este ca produsele sa fie returnate în ambalajul original (pentru a putea asigura revânzarea produsului) si însotite de toate documentele si accesoriile expediate. Ambalajul nu trebuie sa fi fost deteriorat ulterior primirii sale. În cazul în care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.

NU BENEFICIAZĂ DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, confortpromo.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului. 

Scopul colectarii datelor este: onorarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind situatia contului si starea comenzilor, cât si pentru statistica, reclama, marketing si publicitate, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS). Cu acordul tau, www.confortpromo.ro  poate trimite notificari privind ofertele curente prin newsletterul saptamânal, dar si felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. www.confortpromo.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe www.confortpromo.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, sau dezactivarea acesteia din platforma de trimitere a newsletterului.

CONFORTPROMO si furnizorii sai îsi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila cu efect în continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) . 

Preturile prezentate includ TVA (în cuantumul procentual stabilit prin legislatia în vigoare aplicabila), însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site acest lucru. 

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde în România. Pe lânga tariful perceput de CONFORTPROMO pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare. 

CONFORTPROMO nu poate fi tinuta responsabila pentru întârzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa CONFORTPROMO, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei române aplicabile si în vigoare în momentul confirmarii comenzii. În cazul în care clientul nu este gasit la adresa mentionata, în intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi înmânate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vânzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv furnizorului / importatorului acestor produse, în concordanta cu legislatia româna în vigoare.

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.confortpromo.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, prin aplicatia Facebook. CONFORTPROMO îsi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura în vreun fel viata privata a altor persoane, încalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, mail-uri în masa sau orice alta formă de SPAM.

Comentariile, sugestiile si recomandarile clientilor pot fi trimise pe adresa confort.promo@yahoo.com

Site-ul www.confortpromo.ro este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobândit conform legii. Societatea CONFORTPROMO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setari, sau actualizări. CONFORTPROMO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.confortpromo.ro.

Conform legislatiei din România consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.  Legislatia în vigoare se aplica persoanelor fizice. Clientii CONFORTPROMO au dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui anumit motiv. Cheltuielile directe de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 30 de zile de la retur. Produsul refuzat poate fi înlocuit cu un alt produs similar sau cu valoare mai mare, caz în care cheltuielile de transport vor fi suportate de catre CONFORTPROMO

Notificarea de returnare va fi trimisa prin e-mail la adresa: confort.promo@yahoo.com

Returnarea unui produs este posibila doar în situatia livrarii acestuia prin curier. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu prezinte urme de utilizare, si sa aiba asupra sa toate documentele însotitoare cu care a fost expediat. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vândut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea acestuia, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute în Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21/01/2003.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa confort.promo@yahoo.com sau la numarul de telefon:  0729.735.534 .