Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. MSM GLOBAL MARKET SRL. are obligatia de a administra, cu titlu gratuit, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, precum si despre data si locul nasterii, date din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliul/resedinta), e-mail, sexul, profesia, formare profesionala, diplome - studii, situatie familiala, situatie economica si financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte, preferinte/ comportament, CNP, seria si numarul actului de identitate/pasaportul, limba de corespondenta, comunicare.

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii, produse alimentare/nealimentare, cosmetice, detergenti … etc, reclama, marketing si publicitate pentru bunurile / serviciile furnizate - marketing direct, publicitate prin publicatii, oferte / promotii, reducere de pret, organizare loterii publicitare si alte actiuni similare conform OG Nr. 99/2000, servicii de ofertare si confirmare a comenzii prin internet si telefonie mobila, precum si alte actiuni, activitati de marketing - pentru campanii ulterioare.

Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor in conformitate cu dispozitiile art. 13, 14, 15 din Legea nr.677/2001.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin e-mail la adresa: confort.promo@yahoo.com .

Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul exclusiv al executarii contractului, fiind stocate în baza de date a vanzatorului. Prin lansarea comenzii cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.