Cum comand

Cum cumpar?

  1. Nimic mai simplu. Daca nu ai deja un cont de client la noi, trebuie sa creezi un cont personal de client. Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturi mai rapid, vei fi pus la curent cu comenzile, si vei tine evidenta comenziilor efectuate de tine. In plus, beneficiezi de puncte de fidelitate. Daca nu doresti un cont, treci la pasul urmator.
  2. Daca nu doresti sa iti faci un cont,alege produsul sau produsele dorite, pune in cos, completeaza-ti datele si trimite comanda. In scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al nostru pentru validarea comenzii. De asemenea ne poti contacta la numarul de telefon afisat in pagina produsului sau la pagina de contact.

Cat dureaza pâna voi primi comanda?
Dureaza intre 48 si 72 de ore pentru optiunea de livrare prin curier, in functie de curier si de zona in care te afli. Livrarile se fac atat in Bucuresti cât si in toata tara.

Cum platesc?
Plata se face ramburs in momentul in care intrati in posesia produselor comandate sau online prin card bancar.

Cât costa transportul?Costul transportului este suportat de catre client. Livrarea se face prin curier si costul este de 25 RON indiferent de localitate.